banner-img

Studiecentrum Functioneel en inspirerend

Het studiecentrum van de Meergronden in Almere was aan vernieuwing toe. De wens was een nieuw studiecentrum dat op alle terreinen voldoet aan de eisen binnen de ‘21st century skills’ en de wensen van de leerlingen. Ook zal het studiecentrum de deelnemers aan MORE@mg een plek moeten bieden voor huiswerkondersteuning en bijzondere workshops of cursussen.

...

Creatieve indeling van de ruimte

Wij hebben een nieuw studiecentrum bij OSG De Meergronden in Almere ingericht dat voldoet aan de eisen van de ‘21st century skills’ en de wensen van de leerlingen. De leerlingen zijn bij het creatieve proces betrokken. Zo is er een creatieve nieuwe indeling ontstaan en is de ruimte voor verschillende activiteiten te gebruiken. Wanneer leerlingen zelfstandig of in groepjes samenwerken in de ene ruimte kan tegelijkertijd in de andere ruimte een huiswerkklas aan het werk zijn. Een frisse ruimte, die de leerlingen uitnodigt om te gaan werken en gebruik te maken van alle faciliteiten van het studiecentrum.

Meer projecten

...

Nieuw kantoor

Nieuwe inrichting

Het Europese hoofdkantoor van Smith & Associates is van Haarlem naar de 22e verdieping verhuisd in de Alpha Tower in Amsterdam. Al jaren was Muijs Kantoor & Kado in Haarlem hun leverancier van kantoormeubilair. Toen de directie van Smith & Associates aangaf dat er een grote verhuizing aan stond te komen en dat er een […]

...

Lunchen

Overleggen of ontspannen

Bij TomTom International in Amsterdam hebben wij het bedrijfsrestaurant opnieuw ingericht. Er is een sfeervol lounge gedeelte gecreëerd waar mensen kunnen ontmoeten of zich even terug kunnen trekken. Er zijn functionele zitjes geplaatst voor lunch of kort overleg en er is een ruimte met een voetbaltafel, hoge tafels en stoelen waar mensen in een ongedwongen […]

...

Turn-key project

Op een markante locatie

GS1 Nederland heeft een nieuwe kantoorruimte, over twee verschillende vleugels, betrokken in ´Het Heempark´, een markante locatie in Amstelveen. Recent is één kantoorvleugel verruild voor een nieuwe, grotere verdieping in de andere vleugel. GS1 heeft ons gevraagd om een kantooromgeving te ontwerpen met een goede mix van informele ruimtes, overlegzones en vaste werkplekken. Daarnaast moest […]