banner-img
2021Jul

Nieuw ergonomisch verantwoord werkplekmeubilair voor ENRGY

Nieuw ergonomisch verantwoord werkplekmeubilair voor ENRGY

Wanneer je je dagelijks bezighoudt met het herstellen van werkvermogen en duurzame re-integratie, dan is het belangrijk dat je zelf ook ergonomisch verantwoord kunt werken. ENRGY schakelde daarom Procility in om nieuw werkplekmeubilair te leveren en monteren in het nieuwe, moderne kantoor van ENRGY aan de Teleportboulevard in Amsterdam.

Duurzaam en lokaal

Voldoende beweging op kantoor is belangrijk. Met zit-sta werkplekken wordt een actieve werkhouding bevorderd. Daarom koos ENRGY de elektrisch verstelbare zit-sta bureaus Hi Tee van Voortman Kantoormeubelen. Deze bureaus worden gemaakt volgens de Nederlandse normen en zijn voorzien van een duurzame motor en een display.

De meubels van Voortman worden geproduceerd in Purmerend. Deze lokale productie levert minder transportbewegingen en dus een kleinere CO2 uitstoot op.

Optimale ondersteuning

Naast het leveren en monteren van de elektrisch verstelbare zit/sta bureaus heeft Procility ENRGY ook van goede ergonomische bureaustoelen voorzien. Er is gekozen voor de BMA Axia bureaustoelen.

De Axia 2.2 bureaustoel is ruim verstelbaar en biedt optimale ondersteuning, door onder andere een gestoffeerd rugkussen met bekkenondersteuning. Een bijkomend voordeel van de Axia 2.2 is dat de bureaustoel zowel door links- als rechtshandigen bediend kan worden. Dit is mogelijk omdat de bedieningshendels aan beide zijde gelijk zijn.

Met de Axia bureaustoel wordt ingespeeld op de toekomst van ENRGY. Want voor individuele wensen is de bureaustoel eenvoudig aan te passen met een ander type zitting, rugkussen of armleggers. Bovendien staat de Axia bureaustoel voor duurzaamheid. Want doordat comfortabel en goed ondersteund werken mogelijk wordt gemaakt, zorgt de bureaustoel voor een duurzaam personeelsbestand. Daarbij is de bureaustoel voorzien van een restwaarde garantie.

Nieuw ergonomisch verantwoord werkplekmeubilair voor ENRGY
Patricia van den Berg, engagement manager bij ENRGY, geeft aan blij en tevreden te zijn met de nieuwe elektrisch verstelbare Hi Tee zit-sta bureaus en de Axia 2.2 bureaustoelen.