banner-img

Nieuw meubilair bij markant advocatenkantoor in Rotterdam

De ruim 5000 vierkante meter kantoorruimte van een groot advocatenkantoor in Rotterdam wordt volledig gerenoveerd. Het gaat om een gefaseerde implementatie van meerdere etages met een looptijd van anderhalf jaar. Procility levert en monteert het nieuwe meubilair.

Voldoende afzondering en privacy om vertrouwelijke kwesties te behandelen en geconcentreerd te kunnen werken, maar ook voldoende openheid en transparantie om samen te kunnen werken, te ontmoeten en te overleggen. Op basis van die voorwaarden heeft Fokkema & Partners (verantwoordelijk voor het ontwerp) van de voorheen gesloten kantoorverdiepingen van het advocatenkantoor een ruime en communicatieve werkomgeving gemaakt.

Procility is in dit proces verantwoordelijk voor de levering en montage van het werkmeubilair en de werkplek bekabeling.

werkmeubilair advocatenkantoor Rotterdam

De elektrische verstelbare zit/sta werkplekken van Voortman Kantoormeubelen uit Purmerend zijn voorzien van een Fenix-blad voor optimale hygiëne. Medewerkers kunnen met dit bureau zittend werk afwisselen met staand werken. Een mooie aanvulling om de vitaliteit en het werkplezier te verhogen. Met Voortman is gekozen voor een lokale fabrikant uit Nederland. Bij de productie van de werkplekken gebruikt Voortman grondstoffen zorgvuldig, bovendien wordt energieverspilling tegengegaan. Deze duurzaamheid en circulariteit vinden we bij Procility belangrijk.

werkmeubilair advocatenkantoor Rotterdam

werkmeubilair advocatenkantoor Rotterdam

Een mooi detail is de cable cubby met een powercharger en een USB charger. Deze is geïntegreerd in het werkblad met houten klep. Door het modulaire ontwerp kan de cable cubby in de toekomst aangepast worden naar een andere uitvoering, waardoor het geschikt is voor toekomstige ontwikkelingen en wensen.

werkmeubilair advocatenkantoor Rotterdam

Bij dit totale project gaat het om een gefaseerde implementatie van meerdere etages met een looptijd van anderhalf jaar. De verwachting is dat het in het najaar volledig afgerond is. Dan kunnen alle medewerkers van het advocatenkantoor optimaal en gezond werken aan de nieuwe werkplekken.

 

Fotografie: Han Nooijen

...

Meer projecten

...

Ontmoeten, werken en lunchen in de buitenlucht

Het bedrijfsrestaurant van het gemeentehuis in Amstelveen is uitgebreid… naar buiten! En Procility mocht de levering en montage van het buitenmeubilair verzorgen. Mister & Miss Wie de Mister en Miss PicnixX tafels op het buitenterras van het gemeentehuis Amstelveen ziet staan, krijgt toch direct zin om er met een heerlijke lunch in de zon te gaan […]

...

Ssst! De VPRO is weer een ssstukje ssstiller.

‘De units worden veelvuldig gebruikt’ In de VPRO villa op het Hilversumse Mediapark wordt radio, televisie en online content gemaakt. Door de veranderende vraag naar meer vergaderruimtes en concentratie werkplekken vroeg de VPRO Procility B.V. om mee te kijken naar een oplossing. Mattijs de Ruijter, hoofd Faciliteiten en ICT vertelt: “Samen met Procility hebben we […]

...

Een lichte ruimte om te ontspannen

In een kelder

Het Lagerhuis is een multifunctionele ruimte voor ontmoeten, ontspanning en informeel overleg voor de medewerkers van de gemeente Amstelveen. Maar omdat Het Lagerhuis – zoals de naam al doet vermoeden – in de kelder van het raadhuis van Amstelveen gelegen is, is er geen daglicht aanwezig. De ruimte is donker en er is een laag plafond. […]