banner-img

Nieuw meubilair bij markant advocatenkantoor in Rotterdam

De ruim 5000 vierkante meter kantoorruimte van een groot advocatenkantoor in Rotterdam wordt volledig gerenoveerd. Het gaat om een gefaseerde implementatie van meerdere etages met een looptijd van anderhalf jaar. Procility levert en monteert het nieuwe meubilair.

Voldoende afzondering en privacy om vertrouwelijke kwesties te behandelen en geconcentreerd te kunnen werken, maar ook voldoende openheid en transparantie om samen te kunnen werken, te ontmoeten en te overleggen. Op basis van die voorwaarden heeft Fokkema & Partners (verantwoordelijk voor het ontwerp) van de voorheen gesloten kantoorverdiepingen van het advocatenkantoor een ruime en communicatieve werkomgeving gemaakt.

Procility is in dit proces verantwoordelijk voor de levering en montage van het werkmeubilair en de werkplek bekabeling.

werkmeubilair advocatenkantoor Rotterdam

De elektrische verstelbare zit/sta werkplekken van Voortman Kantoormeubelen uit Purmerend zijn voorzien van een Fenix-blad voor optimale hygiëne. Medewerkers kunnen met dit bureau zittend werk afwisselen met staand werken. Een mooie aanvulling om de vitaliteit en het werkplezier te verhogen. Met Voortman is gekozen voor een lokale fabrikant uit Nederland. Bij de productie van de werkplekken gebruikt Voortman grondstoffen zorgvuldig, bovendien wordt energieverspilling tegengegaan. Deze duurzaamheid en circulariteit vinden we bij Procility belangrijk.

werkmeubilair advocatenkantoor Rotterdam

werkmeubilair advocatenkantoor Rotterdam

Een mooi detail is de cable cubby met een powercharger en een USB charger. Deze is geïntegreerd in het werkblad met houten klep. Door het modulaire ontwerp kan de cable cubby in de toekomst aangepast worden naar een andere uitvoering, waardoor het geschikt is voor toekomstige ontwikkelingen en wensen.

werkmeubilair advocatenkantoor Rotterdam

Bij dit totale project gaat het om een gefaseerde implementatie van meerdere etages met een looptijd van anderhalf jaar. De verwachting is dat het in het najaar volledig afgerond is. Dan kunnen alle medewerkers van het advocatenkantoor optimaal en gezond werken aan de nieuwe werkplekken.

 

Fotografie: Han Nooijen

...

Meer projecten

...

Het ultieme zolderkantoor van Utrechts Landschap

Op het wonderschone Landgoed Oostbroek vind je het kantoor van Utrechts Landschap. De beschermer van natuur en erfgoed houdt kantoor op de zolder van deze fantastische locatie. Procility mocht samen met de interieurarchitect Suzanne Wielart –Suzanne • Ontwerpt – deze kantoorzolder verbouwen tot een professionele en productieve werkplek, waar werknemers met veel plezier kunnen werken. […]

...

Frisse kleuren en efficiënt gebruik van ruimtes; het getransformeerde hoofdkantoor van HEMA is ‘echt HEMA’

Een transformatie van de derde verdieping van het hoofdkantoor van de HEMA in Amsterdam; gericht op activity based werken, maar met behoud van de HEMA-identiteit. Dat was de wens die de HEMA bij Procility neerlegde. En oja, de verbouwing moest het liefst zo snel mogelijk gebeuren. Een mooie opdracht voor Procility, dus let’s go! Binnen […]

...

Meer waarde aan ruimte bij Roelofsgroep

Als familiebedrijf dat werkt aan een duurzame ontwikkeling van de infrastructuur, had Roelofsgroep ook de wens om het interieur van hun eigen hoofdkantoor te verduurzamen. En daar heeft Procility bij geholpen. ‘Meer waarde aan ruimte’ is waar Roelofsgroep voor staat. Het familiebedrijf zet zich in om meer betekenis en toegevoegde waarde te geven aan de ontwikkeling […]