banner-img

Ontmoeten, werken en lunchen in de buitenlucht

Het bedrijfsrestaurant van het gemeentehuis in Amstelveen is uitgebreid… naar buiten!
En Procility mocht de levering en montage van het buitenmeubilair verzorgen.

buitenmeubilair gemeentehuis Amstelveen

Mister & Miss

Wie de Mister en Miss PicnixX tafels op het buitenterras van het gemeentehuis Amstelveen ziet staan, krijgt toch direct zin om er met een heerlijke lunch in de zon te gaan zitten?

Deze picknicktafels staan garant voor gezelligheid, zijn uitnodigend en bovenal: ze zijn multifunctioneel. U kunt eraan lunchen, borrelen en bijkletsen met collega’s tijdens de lunchpauze. Maar de tafels zijn ook heel geschikt voor vergaderingen en besprekingen.

Het meegeleverde Sun Shade zonnescherm biedt de mogelijkheid om beschut te zitten, zodat u zelfs op het heetst van de dag gebruik kunt maken van het terras.

buitenmeubilair gemeentehuis Amstelveen

De tafels zijn gemaakt van duurzaam Cumaru FSC hardhout.  Cumaru hout heeft een enorm lange levensduur en geeft daarnaast veel comfort door haar warme en kwalitatieve producteigenschappen. Het Cumaru hardhout is vrijwel splinter- en scheurvrij.

Het metalen frame van de Mister en Miss PicnixX tafels is gemaakt van zeer duurzaam roestvast (RVS) staal. Dit is een prachtig materiaal dat sterk en taai is en een enorm lange levensduur heeft. Het RVS staal is afgewerkt met een duurzame RAL kleur.

Big mama

De grote tafel in het midden van het buitenterras is de Big Mama. Deze tafel kan ook op vele manieren gebruikt worden: als werkplek, vergadertafel of eettafel, u mag kiezen! De Big Mama is multifunctioneel, praktisch, lichtgewicht (EPS), comfortabel, recyclebaar en verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Bovendien kan Big Mama worden voorzien van een kabelgoot met stopcontacten voor data en elektra, zodat ook tijdens het buitenwerken uw laptop voldoende stroom heeft.

buitenmeubilair gemeentehuis Amstelveen

Ook een buitenterras bij uw kantoor?

Van tafels, stoelen, (lounge)banken tot accessoires en parasols: Procility kan van elke buitenruimte een heerlijke werkplek maken. En naast het leveren van de producten, kunnen we u ook helpen met het ontwerpen van de buitenruimte.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor buitenmeubilair voor u zijn? Neem contact met ons op via 0294-256100 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder en zorgen er natuurlijk voor dat u nog voordat de zomermaanden aanbreken de producten binnen hebt.

buitenmeubilair gemeentehuis Amstelveen

buitenmeubilair gemeentehuis Amstelveen

buitenmeubilair gemeentehuis Amstelveen

buitenmeubilair gemeentehuis Amstelveen

buitenmeubilair gemeentehuis Amstelveen

...

Meer projecten

...

Het ultieme zolderkantoor van Utrechts Landschap

Op het wonderschone Landgoed Oostbroek vind je het kantoor van Utrechts Landschap. De beschermer van natuur en erfgoed houdt kantoor op de zolder van deze fantastische locatie. Procility mocht samen met de interieurarchitect Suzanne Wielart –Suzanne • Ontwerpt – deze kantoorzolder verbouwen tot een professionele en productieve werkplek, waar werknemers met veel plezier kunnen werken. […]

...

Frisse kleuren en efficiënt gebruik van ruimtes; het getransformeerde hoofdkantoor van HEMA is ‘echt HEMA’

Een transformatie van de derde verdieping van het hoofdkantoor van de HEMA in Amsterdam; gericht op activity based werken, maar met behoud van de HEMA-identiteit. Dat was de wens die de HEMA bij Procility neerlegde. En oja, de verbouwing moest het liefst zo snel mogelijk gebeuren. Een mooie opdracht voor Procility, dus let’s go! Binnen […]

...

Meer waarde aan ruimte bij Roelofsgroep

Als familiebedrijf dat werkt aan een duurzame ontwikkeling van de infrastructuur, had Roelofsgroep ook de wens om het interieur van hun eigen hoofdkantoor te verduurzamen. En daar heeft Procility bij geholpen. ‘Meer waarde aan ruimte’ is waar Roelofsgroep voor staat. Het familiebedrijf zet zich in om meer betekenis en toegevoegde waarde te geven aan de ontwikkeling […]