banner-img

Ontmoeten, werken en lunchen in de buitenlucht

Het bedrijfsrestaurant van het gemeentehuis in Amstelveen is uitgebreid… naar buiten!
En Procility mocht de levering en montage van het buitenmeubilair verzorgen.

buitenmeubilair gemeentehuis Amstelveen

Mister & Miss

Wie de Mister en Miss PicnixX tafels op het buitenterras van het gemeentehuis Amstelveen ziet staan, krijgt toch direct zin om er met een heerlijke lunch in de zon te gaan zitten?

Deze picknicktafels staan garant voor gezelligheid, zijn uitnodigend en bovenal: ze zijn multifunctioneel. U kunt eraan lunchen, borrelen en bijkletsen met collega’s tijdens de lunchpauze. Maar de tafels zijn ook heel geschikt voor vergaderingen en besprekingen.

Het meegeleverde Sun Shade zonnescherm biedt de mogelijkheid om beschut te zitten, zodat u zelfs op het heetst van de dag gebruik kunt maken van het terras.

buitenmeubilair gemeentehuis Amstelveen

De tafels zijn gemaakt van duurzaam Cumaru FSC hardhout.  Cumaru hout heeft een enorm lange levensduur en geeft daarnaast veel comfort door haar warme en kwalitatieve producteigenschappen. Het Cumaru hardhout is vrijwel splinter- en scheurvrij.

Het metalen frame van de Mister en Miss PicnixX tafels is gemaakt van zeer duurzaam roestvast (RVS) staal. Dit is een prachtig materiaal dat sterk en taai is en een enorm lange levensduur heeft. Het RVS staal is afgewerkt met een duurzame RAL kleur.

Big mama

De grote tafel in het midden van het buitenterras is de Big Mama. Deze tafel kan ook op vele manieren gebruikt worden: als werkplek, vergadertafel of eettafel, u mag kiezen! De Big Mama is multifunctioneel, praktisch, lichtgewicht (EPS), comfortabel, recyclebaar en verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Bovendien kan Big Mama worden voorzien van een kabelgoot met stopcontacten voor data en elektra, zodat ook tijdens het buitenwerken uw laptop voldoende stroom heeft.

buitenmeubilair gemeentehuis Amstelveen

Ook een buitenterras bij uw kantoor?

Van tafels, stoelen, (lounge)banken tot accessoires en parasols: Procility kan van elke buitenruimte een heerlijke werkplek maken. En naast het leveren van de producten, kunnen we u ook helpen met het ontwerpen van de buitenruimte.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor buitenmeubilair voor u zijn? Neem contact met ons op via 0294-256100 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder en zorgen er natuurlijk voor dat u nog voordat de zomermaanden aanbreken de producten binnen hebt.

buitenmeubilair gemeentehuis Amstelveen

buitenmeubilair gemeentehuis Amstelveen

buitenmeubilair gemeentehuis Amstelveen

buitenmeubilair gemeentehuis Amstelveen

buitenmeubilair gemeentehuis Amstelveen

...

Meer projecten

...

Nieuw meubilair bij markant advocatenkantoor in Rotterdam

De ruim 5000 vierkante meter kantoorruimte van een groot advocatenkantoor in Rotterdam wordt volledig gerenoveerd. Het gaat om een gefaseerde implementatie van meerdere etages met een looptijd van anderhalf jaar. Procility levert en monteert het nieuwe meubilair. Voldoende afzondering en privacy om vertrouwelijke kwesties te behandelen en geconcentreerd te kunnen werken, maar ook voldoende openheid […]

...

Ssst! De VPRO is weer een ssstukje ssstiller.

‘De units worden veelvuldig gebruikt’ In de VPRO villa op het Hilversumse Mediapark wordt radio, televisie en online content gemaakt. Door de veranderende vraag naar meer vergaderruimtes en concentratie werkplekken vroeg de VPRO Procility B.V. om mee te kijken naar een oplossing. Mattijs de Ruijter, hoofd Faciliteiten en ICT vertelt: “Samen met Procility hebben we […]

...

Een lichte ruimte om te ontspannen

In een kelder

Het Lagerhuis is een multifunctionele ruimte voor ontmoeten, ontspanning en informeel overleg voor de medewerkers van de gemeente Amstelveen. Maar omdat Het Lagerhuis – zoals de naam al doet vermoeden – in de kelder van het raadhuis van Amstelveen gelegen is, is er geen daglicht aanwezig. De ruimte is donker en er is een laag plafond. […]