banner-img

Ssst! De VPRO is weer een ssstukje ssstiller.

‘De units worden veelvuldig gebruikt’

In de VPRO villa op het Hilversumse Mediapark wordt radio, televisie en online content gemaakt. Door de veranderende vraag naar meer vergaderruimtes en concentratie werkplekken vroeg de VPRO Procility B.V. om mee te kijken naar een oplossing.

Mattijs de Ruijter, hoofd Faciliteiten en ICT vertelt: “Samen met Procility hebben we een programma van eisen uitgewerkt om meer vergader- en concentratieunits te realiseren. De belangrijkste ijkpunten waren gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit, kwaliteit en uitstraling. Het moet tenslotte zowel bij de VPRO als bij het gebouw passen. We zijn bij verschillende leveranciers wezen kijken en zo zijn we uitgekomen op de Hush van Mikomax. We hebben gekozen voor de vierpersoons Hush en eenpersoons concentratieunits met geïntegreerd zitstabureau. Bij de evaluatie – drie maanden na plaatsing – kwam naar voren de druk op de grote vergaderkamers is afgenomen en dat de units veelvuldig gebruikt worden.”

Concentratie- en vergaderunits

Door de coronacrisis zal de ‘oude’ manier van werken veranderen. Het thuiswerken zal steeds meer een vaste waarde krijgen. Werknemers zullen vooral naar kantoor komen om te ontmoeten, te vergaderen en te verbinden. De inrichting van de werkomgeving wordt daarop aangepast.

Concentratie- en vergaderunits bieden een fijne plek om rustig en met voldoende onderlinge afstand te overleggen of zelfstandig te werken. Bij Procility leveren we deze units in alle soorten, formaten en vormen die u maar kunt bedenken.
Klik hier voor ons aanbod. Heeft u toch iets anders in gedachten? Neem dan contact met ons op, want voor elke wens en werkplek is een oplossing te bedenken.

Wilt u meer weten over concentratie- en vergaderunits? Neem contact met ons op via 0294-256100 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Bubble 3G StillDesign Procility concentratieunit Bubble 2G concentratieunit verplaatsbaar akoestisch Procility bubble 3g combined concentratieunit

...

Meer projecten

...

Een lichte ruimte om te ontspannen

In een kelder

Het Lagerhuis is een multifunctionele ruimte voor ontmoeten, ontspanning en informeel overleg voor de medewerkers van de gemeente Amstelveen. Maar omdat Het Lagerhuis – zoals de naam al doet vermoeden – in de kelder van het raadhuis van Amstelveen gelegen is, is er geen daglicht aanwezig. De ruimte is donker en er is een laag plafond. […]

...

Nieuw kantoor

Nieuwe inrichting

Het Europese hoofdkantoor van Smith & Associates is van Haarlem naar de 22e verdieping verhuisd in de Alpha Tower in Amsterdam. Al jaren was Muijs Kantoor & Kado in Haarlem hun leverancier van kantoormeubilair. Toen de directie van Smith & Associates aangaf dat er een grote verhuizing aan stond te komen en dat er een […]

...

Lunchen

Overleggen of ontspannen

Bij TomTom International in Amsterdam hebben wij het bedrijfsrestaurant opnieuw ingericht. Er is een sfeervol lounge gedeelte gecreëerd waar mensen kunnen ontmoeten of zich even terug kunnen trekken. Er zijn functionele zitjes geplaatst voor lunch of kort overleg en er is een ruimte met een voetbaltafel, hoge tafels en stoelen waar mensen in een ongedwongen […]