banner-img

Ssst! De VPRO is weer een ssstukje ssstiller.

‘De units worden veelvuldig gebruikt’

In de VPRO villa op het Hilversumse Mediapark wordt radio, televisie en online content gemaakt. Door de veranderende vraag naar meer vergaderruimtes en concentratie werkplekken vroeg de VPRO Procility B.V. om mee te kijken naar een oplossing.

Mattijs de Ruijter, hoofd Faciliteiten en ICT vertelt: “Samen met Procility hebben we een programma van eisen uitgewerkt om meer vergader- en concentratieunits te realiseren. De belangrijkste ijkpunten waren gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit, kwaliteit en uitstraling. Het moet tenslotte zowel bij de VPRO als bij het gebouw passen. We zijn bij verschillende leveranciers wezen kijken en zo zijn we uitgekomen op de Hush van Mikomax. We hebben gekozen voor de vierpersoons Hush en eenpersoons concentratieunits met geïntegreerd zitstabureau. Bij de evaluatie – drie maanden na plaatsing – kwam naar voren de druk op de grote vergaderkamers is afgenomen en dat de units veelvuldig gebruikt worden.”

Concentratie- en vergaderunits

Door de coronacrisis zal de ‘oude’ manier van werken veranderen. Het thuiswerken zal steeds meer een vaste waarde krijgen. Werknemers zullen vooral naar kantoor komen om te ontmoeten, te vergaderen en te verbinden. De inrichting van de werkomgeving wordt daarop aangepast.

Concentratie- en vergaderunits bieden een fijne plek om rustig en met voldoende onderlinge afstand te overleggen of zelfstandig te werken. Bij Procility leveren we deze units in alle soorten, formaten en vormen die u maar kunt bedenken.
Klik hier voor ons aanbod. Heeft u toch iets anders in gedachten? Neem dan contact met ons op, want voor elke wens en werkplek is een oplossing te bedenken.

Wilt u meer weten over concentratie- en vergaderunits? Neem contact met ons op via 0294-256100 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Bubble 3G StillDesign Procility concentratieunit Bubble 2G concentratieunit verplaatsbaar akoestisch Procility bubble 3g combined concentratieunit

...

Meer projecten

...

Nieuw meubilair bij markant advocatenkantoor in Rotterdam

De ruim 5000 vierkante meter kantoorruimte van een groot advocatenkantoor in Rotterdam wordt volledig gerenoveerd. Het gaat om een gefaseerde implementatie van meerdere etages met een looptijd van anderhalf jaar. Procility levert en monteert het nieuwe meubilair. Voldoende afzondering en privacy om vertrouwelijke kwesties te behandelen en geconcentreerd te kunnen werken, maar ook voldoende openheid […]

...

Ontmoeten, werken en lunchen in de buitenlucht

Het bedrijfsrestaurant van het gemeentehuis in Amstelveen is uitgebreid… naar buiten! En Procility mocht de levering en montage van het buitenmeubilair verzorgen. Mister & Miss Wie de Mister en Miss PicnixX tafels op het buitenterras van het gemeentehuis Amstelveen ziet staan, krijgt toch direct zin om er met een heerlijke lunch in de zon te gaan […]

...

Een lichte ruimte om te ontspannen

In een kelder

Het Lagerhuis is een multifunctionele ruimte voor ontmoeten, ontspanning en informeel overleg voor de medewerkers van de gemeente Amstelveen. Maar omdat Het Lagerhuis – zoals de naam al doet vermoeden – in de kelder van het raadhuis van Amstelveen gelegen is, is er geen daglicht aanwezig. De ruimte is donker en er is een laag plafond. […]