banner-img

Ssst! De VPRO is weer een ssstukje ssstiller.

‘De units worden veelvuldig gebruikt’

In de VPRO villa op het Hilversumse Mediapark wordt radio, televisie en online content gemaakt. Door de veranderende vraag naar meer vergaderruimtes en concentratie werkplekken vroeg de VPRO Procility B.V. om mee te kijken naar een oplossing.

Mattijs de Ruijter, hoofd Faciliteiten en ICT vertelt: “Samen met Procility hebben we een programma van eisen uitgewerkt om meer vergader- en concentratieunits te realiseren. De belangrijkste ijkpunten waren gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit, kwaliteit en uitstraling. Het moet tenslotte zowel bij de VPRO als bij het gebouw passen. We zijn bij verschillende leveranciers wezen kijken en zo zijn we uitgekomen op de Hush van Mikomax. We hebben gekozen voor de vierpersoons Hush en eenpersoons concentratieunits met geïntegreerd zitstabureau. Bij de evaluatie – drie maanden na plaatsing – kwam naar voren de druk op de grote vergaderkamers is afgenomen en dat de units veelvuldig gebruikt worden.”

Concentratie- en vergaderunits

Door de coronacrisis zal de ‘oude’ manier van werken veranderen. Het thuiswerken zal steeds meer een vaste waarde krijgen. Werknemers zullen vooral naar kantoor komen om te ontmoeten, te vergaderen en te verbinden. De inrichting van de werkomgeving wordt daarop aangepast.

Concentratie- en vergaderunits bieden een fijne plek om rustig en met voldoende onderlinge afstand te overleggen of zelfstandig te werken. Bij Procility leveren we deze units in alle soorten, formaten en vormen die u maar kunt bedenken.
Klik hier voor ons aanbod. Heeft u toch iets anders in gedachten? Neem dan contact met ons op, want voor elke wens en werkplek is een oplossing te bedenken.

Wilt u meer weten over concentratie- en vergaderunits? Neem contact met ons op via 0294-256100 of via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Bubble 3G StillDesign Procility concentratieunit Bubble 2G concentratieunit verplaatsbaar akoestisch Procility bubble 3g combined concentratieunit

...

Meer projecten

...

Het ultieme zolderkantoor van Utrechts Landschap

Op het wonderschone Landgoed Oostbroek vind je het kantoor van Utrechts Landschap. De beschermer van natuur en erfgoed houdt kantoor op de zolder van deze fantastische locatie. Procility mocht samen met de interieurarchitect Suzanne Wielart –Suzanne • Ontwerpt – deze kantoorzolder verbouwen tot een professionele en productieve werkplek, waar werknemers met veel plezier kunnen werken. […]

...

Frisse kleuren en efficiënt gebruik van ruimtes; het getransformeerde hoofdkantoor van HEMA is ‘echt HEMA’

Een transformatie van de derde verdieping van het hoofdkantoor van de HEMA in Amsterdam; gericht op activity based werken, maar met behoud van de HEMA-identiteit. Dat was de wens die de HEMA bij Procility neerlegde. En oja, de verbouwing moest het liefst zo snel mogelijk gebeuren. Een mooie opdracht voor Procility, dus let’s go! Binnen […]

...

Meer waarde aan ruimte bij Roelofsgroep

Als familiebedrijf dat werkt aan een duurzame ontwikkeling van de infrastructuur, had Roelofsgroep ook de wens om het interieur van hun eigen hoofdkantoor te verduurzamen. En daar heeft Procility bij geholpen. ‘Meer waarde aan ruimte’ is waar Roelofsgroep voor staat. Het familiebedrijf zet zich in om meer betekenis en toegevoegde waarde te geven aan de ontwikkeling […]