banner-img
2021Jun

Vitaler door een ergonomische werkplek?

Heeft u klachten tijdens het werken door een verkeerde werkhouding?

Wellicht bent u al in contact geweest met een deskundige, zoals een arbodeskundige of fysiotherapeut. Graag kijken wij met een frisse blik, samen met de specialist en uzelf naar de situatie, zodat wij de vertaalslag naar het juiste stuk meubilair kunnen maken en een oplossing vinden voor de werkgerelateerde of fysieke klachten.

Ergonomisch assortiment

Ons assortiment is breed! Juist daarom is een goede analyse belangrijk.
Wij kunnen u helpen met:

  • Ergonomische bureaustoelen
  • Zit/sta verstelbare werkplekken
  • Monitorarmen
  • Ergonomische accessoires, zoals (verticale) muizen, compacte toetsenborden (optioneel met pauze software) & laptopstandaards
  • Voetensteunen
  • Ergonomische krukken & stahulpen

 

Ergonomische bureaustoelen

Heeft u klachten tijdens het zitten? Dat is vervelend en belangrijk om niet te negeren. De Europese fabrikanten ontwikkelen de bureaustoelen conform normeringen, maar dat betekent dat ruim vijf procent van de Nederlandse beroepsbevolking niet optimaal ondersteund wordt in een standaard bureaustoel. Wellicht door medische klachten, zoals rugklachten. Of omdat uw lichaam groter of kleiner is en daarmee de standaard bureaustoel niet optimaal ingesteld kan worden.

Ons uitgangspunt is dat iedereen prettig moet werken, daarom hebben we diverse ergonomische bureaustoelen in ons assortiment, waarbij aanpassingen mogelijk zijn. Zoals hogere gasliften, extra zitdiepte verstelling, extra zachte kussens, of aangepaste (zachte) XL armleggers etc.

Proefplaatsing!

Een juiste oplossing eerst proberen? Dan ondersteunen wij u graag met een vrijblijvende poefplaatsing. Uiteraard in combinatie met een persoonlijke instructie.

Benieuwd wat er voor u mogelijk is? Neem gerust contact met ons op!