banner-img

Duurzaamheid

Het toepassen van duurzaamheidsoplossingen is een integraal onderdeel van onze bedrijfsprocessen. We bekijken tijdens elke fase van het proces welke duurzaamheidsoplossing toepasbaar is.

Persoonlijke instructie en onderhoud

Optimaal gebruik van producten verhoogt de levensduur van producten en is daarom van groot belang. Procility hecht veel waarde aan het geven van persoonlijke instruc­ties aan gebruikers van ons geleverd meubilair. Goed voor de werksfeer, het optimaal presteren en het verlengen van de levensduur. Ook geven wij advies over het (duurzaam) onderhouden van het meubilair, wat de levensduur ook ten goede komt.

Minimalisatie transportbewegingen

Procility is gevestigd in Weesp op een zeer gunstige locatie ten opzichte van vele fabrikanten. Tevens beschikken wij over een ruim magazijn waar­door wij de mogelijkheid hebben om goederen centraal te verzamelen en deze met een efficiënte transportplanning te leveren. Daarnaast werken wij samen met vele regionale montageteams. Hierdoor worden transportbewegingen gemini­maliseerd. Wij spannen ons in voor het minimaliseren van verpakkingsmateriaal en nemen uiteraard alle  transportverpakkingen retour, zodat deze door de produ­centen hergebruikt kunnen worden. Ook dragen de levering van modulaire producten en onze efficiënte planning van service/reparaties bij aan het minimaliseren van transportbewegingen.

Merkonafhankelijkheid

Door onze merkonafhankelijkheid en het ruime aanbod zijn wij in staat het ambitieniveau aan te passen aan de klant. Samen met onze relaties gaan wij op zoek naar de beste (meest duurzame) oplossing, zonder dat we hierbij afhankelijk zijn van een eigen productie. Wij denken niet in productfamilies van één producent maar in een duurzaam design, dat kan bestaan uit producten van verschillende fabrikanten. Zo werken wij samen met zeer inno­vatieve en vooruitstrevende leveranciers/fabrikanten op het gebied van duurzaamheid.