banner-img

Procility Creating Powerful Offices

Stel je voor: je loopt door een gebouw, je ervaart de prettige sfeer, voelt de creatieve energie en het enthousiasme van de mensen. Overal waar je kijkt, zie je inspirerende ruimtes: dynamische werkplekken met zit-sta bureaus, functionele concentratiezones en lounge banken, geplaatst in een huiselijke sfeer. In een dergelijke omgeving komen ideeën tot leven!

Al ruim 15 jaar adviseren wij onze relaties en leveren wij met passie en toewijding alles wat nodig is voor een inspirerende, gezonde en dynamische werkomgeving, zoals vloeren, wanden, visuals, meubilair, verlichting en accessoires. Ons kantoor is gevestigd in Weesp; onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland en in diverse sectoren.

Wij zijn een team design en inrichting liefhebbers met ieder zijn eigen specialisme, zoals ergonomie en beeldschermwerk of circulaire economie. Voor elk huisvestingsvraagstuk, of dit nu in een zorg-, school- of kantooromgeving is, kunnen wij een advies op maat geven, gebaseerd op onze lange ervaring en knowhow. Samen met de opdrachtgever creëren we een goed ingerichte en gezonde werkomgeving, afgestemd op de huisstijl, cultuur en wensen van de organisatie, die inspireert, motiveert en waar mensen zich prettig voelen.

...

Onze manier van werken

Wanneer wij een project starten, kijken we eerst samen met de opdrachtgever naar de huisvestingsbehoefte. Aan welke eisen moet de inrichting voldoen, wat zijn de wensen van de gebruikers, wat is de cultuur van de organisatie, wat is het beleid ten aanzien van duurzaamheid en wat zijn de toekomstplannen die van invloed kunnen zijn op de keuzes?

In de analyse die wij maken en het advies dat volgt, houden we rekening met de nieuwste trends en technieken zodat de inrichting toekomstbestendig is, lang meegaat en duurzaam is. Onze dienstverlening stopt niet bij het leveren van de producten. Wij bieden een uitgebreide service, ook na afronding van het project. Zo stellen wij bijvoorbeeld het meubilair voor u in, zodat het optimaal gebruikt kan worden. U ontvangt als opdrachtgever bovendien een garantieboek met een overzicht van alle geleverde producten en garantiebepalingen.

Dienstverlening

Onze dienstverlening stopt niet bij het leveren van de producten. Wij bieden een uitgebreide service, ook na afronding van het project.

Zo stellen wij bijvoorbeeld het meubilair per persoon in, zodat het optimaal gebruikt kan worden. De opdrachtgever ontvangt bovendien een garantieboek met een overzicht van alle geleverde producten en garantiebepalingen.

Een nieuwe inrichting is méér dan alleen het leveren van meubilair, een nieuwe inrichting heeft een groot effect op de medewerkers. Daarvoor bieden wij trainingen aan en kunnen wij werknemers begeleiden gedurende het hele proces, bijvoorbeeld door middel van extra workshops, persoonlijke coaching of teambuilding sessies.

...