banner-img

Kwaliteitsbeheersing

Certificeringen

Procility hanteert diverse methodes om kwaliteit te borgen. Onze voornaamste fabrikanten zijn ISO gecertificeerd, conform de ISO-9001:2008 (kwaliteitsmanagement) en de ISO-14001:2004 (milieumanagement) normen, voor zowel de producten als de diensten.

Instructies

Daarnaast hebben we een handboek met instructies voor onze magazijnmedewerkers en externe meubeltransporteurs gemaakt, zodat de binnenkomende goederen gecontroleerd worden op beschadigingen, juiste samenstelling en kwaliteit. Bij het transporteren van de goederen maken onze transporteurs gebruik van recyclebare transportverpakkingen (dekens) om schade te voorkomen. Door de kwaliteitscontroles kunnen we het aantal servicemeldingen reduceren.

Servicedienst

Voor het borgen van kwaliteit maken we gebruik van de servicedienst van de fabrikanten, daardoor komt er altijd een specialist een eventueel defect herstellen met originele fabrieksonderdelen. Hierdoor  blijft de kwaliteit van producten geborgd en heeft het geen invloed op de levensduur. Uiteraard hebben we voor spoedafhandelingen of snelle acties een zeer bekwaam eigen serviceteam ter beschikking.