banner-img

Duurzame innovatie

Procility houdt zich graag bezig met het bedenken en implementeren van nieuwe initiatieven die de duurzaamheid bevorderen. Hieronder een aantal voorbeelden;

Pay-per-use

Bij een circulaire economie staat het gebruik van producten centraal, het bezit is minder belangrijk geworden. Hierbij is het zaak producten te kiezen met een goede restwaarde, producten die waarde behouden. Procility werkt samen met producenten die een gegarandeerde restwaarde geven op haar producten. Procility kan relaties adviseren en ondersteunen met het aangaan van circulaire contracten. Hierbij kan gedacht worden aan meubilair leveren op basis van het pay-per-use principe. Bij het pay-per-use principe betaalt u voor het gebruik en niet het bezit van het meubilair. De producten blijven eigendom van de producent/leverancier die daarmee de keten bewaakt. Procility zal tijdens de gebruiksfase zorgdragen voor de juiste service en een optimaal gebruik.

Optimaal gebruik van resources

Door bureaus te voorzien van een sensor met een cloud reserveringssysteem gaat Procility lege werkplekken te lijf. Medewerkers kunnen middels het cloud systeem zien waar een werkplek vrij is en deze (alvast) reserveren. Hierdoor worden de werkplekken optimaal benut waardoor uitbreiding van kantoorruimte of zelfs verhuizing/nieuwbouw voorkomen kan worden.