banner-img
2018May

Een klaptafel in uw vergaderruimte?

inklapbare vergadertafel mAx Wilkhahn
Het lijkt zo simpel, maar het is ontzettend innovatief: Wilkhahn introduceert een inklapbare vergadertafel die in één stap kan worden in- of uitgeklapt.

Klaptafel mAx van Wilkhahn is ontworpen door Andreas Störiko en is indrukwekkend vanwege zijn eenvoudige ontwerp en uitzonderlijk gebruiksgemak. De T-vormige voet van de vouwtafel kan in één eenvoudige stap worden in- of uitgeklapt. Het is de enige klaptafel ter wereld met inhangbladen. Dit maakt de tafel makkelijk inzetbaar in welke ruimte dan ook.
Nog een voordeel: als de mAx ingeklapt is, dan is hij eenvoudig stapelbaar. De platte tafel neemt weinig ruimte in beslag en kan op deze manier ook eenvoudig opgeslagen worden.

Vouwtafelsystemen zijn flexibele manieren om multifunctionele ruimtes in te richten. De mAx klaptafels kunnen compact worden opgeborgen, vereisen slechts één hand om ze op te zetten, zijn stabiel en worden geleverd met geïntegreerde koppelingsopties. De T-vormige voetsecties zijn gemaakt van gegoten aluminium, dit zorgt ervoor dat de tafels stevig en duurzaam zijn.
De mAx is ook in light variant verkrijgbaar, ideaal voor ruimtes waar meubels vaak worden verplaatst of herschikt.
Of de tafel nu is bestemd voor vergaderruimtes, veelzijdige conferentie- en seminarcentra, project- en groepswerkruimten, co-working spaces of veelzijdige restaurant- en cafézones: de mAx is overal inzetbaar!

Wist u trouwens dat Wilkhahn al haar producten CO2 vrij produceert?

Voor meer informatie over de Wilkhahn mAx kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Of bekijk het product op onze site.