banner-img
2024May

Procility sponsort Join4Energy en challenge Mont Ventoux

Procility Sponsort Join4Energy

Met trots kondigt Procility aan dit jaar sponsor te zijn van Stichting Join4Energy en hun jaarlijkse Challenge Mont Ventoux. Afgelopen week zette Jacco Evink namens Procility zijn handtekening onder het sponsorcontract, in samenwerking met Henri van der Reijken.

Van 6 t/m 9 juni 2024 zullen deelnemers zich voor de 15e keer inzetten voor dit prachtige initiatief, door de Mont Ventoux te beklimmen, wandelen, hiken, hardlopen, fietsen of te mountainbiken. Het doel? Geld inzamelen voor onderzoek naar energiestofwisselingsziekten.
En dat is hard nodig, want iedere week worden 1 à 2 kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. Hun batterij is half vol, laadt niet op, en loopt snel leeg. Er zijn verschillende vormen van deze ziekte waarbij door een ernstige ontwikkelingsachterstand, epilepsie en hart- en leverfalen veel kinderen overlijden voor het 10e levensjaar. Er is geen behandeling voor deze ernstige ziekten. Daar moet verandering in komen!

Jacco Evink over het partnerschap: “Bij Procility geloven we in het belang van samenwerken en bijdragen aan een betere wereld. Daarom steunen we van harte de missie van Join4Energy. We roepen ons netwerk op om ook een sportieve prestatie neer te zetten voor het goede doel en zich aan te sluiten bij de Challenge Mont Ventoux 2025. Inschrijven kan vanaf september.”