banner-img
2019Nov

Kennissessie #5

A line Dutchglobe massief houten tafel

Op vrijdag 22 november 2019 vond de vijfde kennissessie plaats bij Procility.
Het doel van deze maandelijkse kennissessies is om op een efficiënte, laagdrempelige manier de kennis bij te spijkeren op het gebied van nieuwe producten, innovaties en nieuws uit de branche. Alle medewerkers van Procility zijn bij deze sessies aanwezig.

Progamma kennissessie Procility 22 november 2019

Sessie 1: Frank van den Berg – Löffler
Sessie 2: Erik van Donkelaar – Flokk
Sessie 3: Arend Jan Hovestad – Dutchglobe

Vele producten en innovaties zijn tijdens de sessies besproken, bekeken en uitgeprobeerd. Een kleine selectie volgt hieronder.

 

Löffler -Bureaustoel FigoFigo bureastoel het nieuwe zitten

De Figo bureaustoel van Löffler biedt een unieke zitervaring, namelijk ‘bewegend zitten’. Dit komt doordat de zitting van de stoel kan kantelen. Zitten op de Figo is vergelijkbaar met zitten op een skippybal, maar dan met maximale stabiliteit en een stevig zitgevoel.

De stoel beschikt over een synchroon mechanisme voor de verstelling van de zitdiepte en kan bovendien ingesteld worden op de hoogte van de zitpositie, dit komt de stabiliteit ten goede.

Dankzij het uitstekende zitcomfort vormt Figo een goede basis voor geconcentreerd werken gedurende de hele dag
Klik hier voor meer informatie over Figo.

 

rh new logic

New Logic (RH)

De New Logic van RH is de verbeterde versie van de originele RH Logic. Het is een ergonomische bureaustoel die zeer gebruiksvriendelijk is.

De nieuwe en verbeterde RH Logic is een duurzame keuze voor langdurig individueel comfort. De stoel past zich soepel aan het lichaam aan en biedt cruciale ondersteuning en verlichting.

70 procent van alle kunststof in de stoel is gemaakt van gerecycled kunststof. 19 procent van het staal is gerecycled en 94 procent van het aluminium is gerecycled.

De hoofdsteun van de New Logic heeft een groter bereik en is gemakkelijk in te stellen. Voor mensen met rug of nekklachten is dit zeer gunstig .
Klik hier voor meer informatie over de New Logic.

Dutchglobe – A line

A Line van Dutchglobe is een serie houten tafels in diverse afmetingen en vormen. De rechthoekige en ronde houten tafels zijn zeer geschikt om te gebruiken als vergadertafel of als tafel in een bedrijfsrestaurant.

Het frame van de Dutchglobe A Line is een massief eiken traverse met poten van 125 mm breed. De plaats van de poten kan worden aangepast.

De standaard afwerking van de houten tafels van Dutchglobe is 2 componenten lak. Dit is makkelijk in onderhoud. De olie is nog wel mogelijk als afwerking, echter droogt het hout sneller uit en kan dit gaan scheuren wanneer het niet goed wordt onderhouden.

Klik hier voor meer informatie over A line