banner-img
2020Mar

Kennissessie #6

Osaka sofa buigbaar turquoise

Op vrijdag 6 maart 2020 vond de zesde kennissessie plaats bij Procility.

Onze kennissessies zijn bedoeld om op een efficiënte, laagdrempelige manier de kennis bij te spijkeren op het gebied van nieuwe producten, innovaties en nieuws uit de branche. Alle medewerkers van Procility zijn bij deze sessies aanwezig.

Progamma kennissessie Procility 6 maart 2020

Sessie 1: Yannick van den Akker, accountmanager bij Procility. Onderwerp: concentratie units
Sessie 2: Marc Pension – Zeitraum en LaCividina. Onderwerp: meubilair
Sessie 3: Aran van Wessem en Sebastiaan Eilander – Comatters. Onderwerp: kabelmanagement

Vele producten en innovaties zijn tijdens de sessies besproken, bekeken en uitgeprobeerd. Een kleine selectie volgt hieronder.

 

Concentratie unitsBubble 3G StillDesign Procility concentratieunit

In de moderne werkomgeving is steeds meer plek voor concentratie units. Deze worden ingezet als flexplek, informeel overleg plek of echt als stilte werkplek.
Er is een ruim aanbod aan concentratie units, geschikt voor een persoon – om bijvoorbeeld rustig te telefoneren – maar ook voor twee of meer personen.

Een overleg- en concentratie unit is in elke werkomgeving te plaatsen en zorgt voor voldoende privacy en akoestiek. De meeste concentratie units zijn voorzien van meubilair, bekabeling, ventilatie en zelfs airconditioning behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk hier alle concentratie units van Procility.

Osaka sofa buigbaar turquoiseOsaka

De buigbare sofa Osaka is in 1967 ontworpen door Pierre Paulin voor de wereldtentoonstelling in Osaka. De bank is door haar ronde, organische lijnen al jaren een bestseller, want door eenvoud is het ontwerp tijdloos. De sofa is gemaakt als stalen constructie, die is bedekt met vormvaste, geëxpandeerd polyurethaan bekleding, bekleed met stretchstof. Zo worden de ronde vormen mogelijk gemaakt en is de bank buigbaar.

Morph barkrukMorph

Morph is een brede familie van massief houten (Amerikaans notenhout of eikenhout) zitmeubelen van Zeitraum.

Vooral de barkruk uit deze familie is zeer populair vanwege zijn esthetiek, duurzaamheid, uitstraling en het unieke aspect van vier poten die niet met elkaar verbonden zijn.

Kabelmanagement

Kabelmanagement is het organiseren en opruimen van stroom, data, video en overige kabels op de werkplek en kan veel verschillende vormen aannemen. De meeste moderne bureaus hebben ingebouwde opties voor kabelmanagement. Zo zijn sommige bureaus voorzien van manieren om snel en overzichtelijk de kabels naar de onderzijde van het bureau omlaag geleid kunnen worden. Bij kabelmanagement hoort niet alleen het netjes wegwerken van kabels en snoertjes, maar ook het gebruik van de juiste producten.

Het Nederlandse Comatters is gespecialiseerd op het gebied van kabelmanagement. Ze combineren kabelmanagement vaak met dienstverlening op het gebied van IT-verhuizingen, installatie en werkplekreiniging.