banner-img
2023Jun

Nieuw bij Procility: Groeninrichting | Breng jouw interieur ook tot leven

Verticaal groen

In een wereld waarin we steeds meer belang hechten aan een gezonde en duurzame levensstijl, is het creëren van een groene en levendige werkomgeving belangrijker dan ooit. Bij Procility begrijpen we dat de juiste inrichting van jouw kantoor niet alleen esthetisch aantrekkelijk moet zijn, maar ook moet bijdragen aan een positieve werkomgeving. Daarom zijn we verheugd om onze nieuwste dienst aan te kondigen: groeninrichting. In samenwerking met onze partner Nieuwkoop Europe bieden wij een uitgebreid assortiment aan groene oplossingen om jouw interieur tot leven te brengen.

Moswanden op maat gemaakt      

Het belang van interieurbeplanting
Planten zijn meer dan alleen decoratieve elementen in een ruimte. Ze hebben bewezen voordelen voor ons welzijn. Interieurbeplanting verbetert de akoestiek, vermindert stress, houdt de luchtvochtigheid op peil en heeft een positieve invloed op onze gemoedstoestand. Bij Procility geloven we dat een groene omgeving niet alleen sfeer brengt, maar ook bijdraagt aan een gezondere en productievere werkomgeving.

Een uitgebreid aanbod aan groeninrichting

Samen met Nieuwkoop Europe bieden we een ruim assortiment aan groene producten die uw interieur nog meer tot leven brengen. Van planten, plantenbakken, decoratiematerialen en kunstplanten tot groene wandsystemen, maar ook alle producten voor het onderhouden van interieurbeplanting. Of je nu op zoek bent naar een enkele eyecatcher of een complete groene make-over van het kantoor, wij bieden vanaf nu de juiste oplossing voor al jouw groeninrichting-vragen.

 Moswanden    

Esthetisch en duurzaam

Bij Procility willen we onze klanten niet alleen ontzorgen op het gebied van kantoorinrichting, maar ook inspireren de wereld een beetje groener te maken. We delen daarom graag de jarenlange kennis en ervaring van onze partner, Nieuwkoop. Samen kunnen we een duurzame en inspirerende omgeving creëren die niet alleen een positieve impact heeft op medewerkers en bezoekers, maar ook op het milieu. Bij de keuze voor Nieuwkoop als partner hebben we daarom naast de esthetische aspecten van hun producten, ook gekeken naar hun duurzame initiatieven. Het is voor ons belangrijk dat de producten die we aanbieden niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier worden gekweekt en geproduceerd. We streven naar een wereld waarin we zorg dragen voor mens, dier en milieu.

Onze expertise en samenwerking

Bij Procility staan we klaar om met onze klanten mee te denken over de realisatie van projecten met groeninrichting. Ons team beschikt over een grote dosis inspiratie en kennis en we ondersteunen en adviseren je graag. Samen met onze partner Nieuwkoop Europe hebben we alles in huis om jouw interieur tot leven te brengen en je kantoor te transformeren tot een groene en inspirerende omgeving.

Ben je ook op zoek naar groeninrichting? Neem dan vandaag nog contact met ons op.