banner-img
2019Oct

Procility dealer van Voortman Kantoormeubelen

Voortman header

Met trots kunnen we vertellen dat Procility dealer is van Voortman Kantoormeubelen. En waarom deze fabrikant zo’n aanwinst is voor onze collectie zullen we u vertellen.

Voortman Kantoormeubelen

Het Nederlandse Voortman Kantoormeubelen houdt zich bezig met het ontwerpen, produceren en inrichten van eigentijdse werkomgevingen. Door het gebruik van nieuwe technologieën voor metaalbewerking, poedercoating en eindmontage zorgt Voortman Kantoormeubelen voor een minimaal gebruik van grondstoffen en materialen, een laag energieverbruik en een beperking van afvalstromen.

Duurzaam

Alle meubelen van Voortman worden door montageverbindingen samengesteld, zodat onderdelen tijdens de gebruiksfase eenvoudig kunnen worden vervangen en voor hergebruik of recycling kunnen worden gescheiden. Door tijdloos design, hoge functionaliteit en uitstekende kwaliteit kunnen de producten van Voortman langdurig gebruikt en eventueel hergebruikt worden.

Zorgvuldig gebruik van grondstoffen en het voorkomen van verspilling van energie: dat is waar Voortman voor staat en dit is precies wat ons bij Procility zo aanspreekt!

voortman kantoormeubelen productie

Made in Holland

Als het mogelijk is, kiest Procility het liefst voor het ‘Made in Holland’ label. Produceren in Nederland is aantrekkelijk omdat er veel lagere transportkosten zijn en er door de kleinere afstand veel kortere lijntjes zijn. De producten van Voortman Kantoormeubelen worden gefabriceerd in Nederland, dus ook op dit vlak past deze fabrikant uitstekend bij de kernwaarden van Procility.

Kasten

De kasten van Voortman Kantoormeubelen zijn een prachtige aanvulling op het nu al ruime assortiment kasten van Procility. De schuifdeurkasten, roldeurkasten en ladeblokken van deze fabrikant zijn niet alleen geschikt als multifunctioneel opbergmeubel, maar ook als ruimteverdeler van de werkomgeving.

Voortman Kantoormeubelen

 

Wilt u meer informatie over de producten van Voortman Kantoormeubelen? Neem gerust contact met ons op!