banner-img
2019Mar

Pure flexibiliteit in een bureaustoel

PUREis3 Interstuhl bureaustoel dynamisch zitten smart spring technologie

Kantoorruimtes worden steeds multifunctioneler en flexibeler. Aanlandwerkplekken, waar elke werknemer gebruik van mag maken, zijn vaker regel dan uitzondering. Maar het meubilair moet hier wel geschikt voor zijn. Want een ergonomische werkhouding is essentieel om (fysiek) gezond te blijven, op welke plek u ook werkt vandaag. En zou het niet makkelijk zijn als u die stoel niet eerst helemaal opnieuw hoeft in te stellen op uw eigen zithouding?

PUREis3 – Ready, sit, go!

De splinternieuwe, ergonomische bureaustoel PUREis3 van Interstuhl is zo flexibel dat de stoel perfect past bij aanlandwerkplekken. De verrassend lichte bureaustoel kan moeiteloos van kamer naar kamer worden verplaatst dankzij de innovatieve materialen, waardoor zware mechanismen overbodig zijn.

De PUREis3 zorgt zelf voor de optimale zitverstelling. Het responsieve materiaal past zich actief aan de zittende persoon aan: aan het gewicht, de lengte, de bouw en de bewegingen. Dit wordt mogelijk gemaakt door een innovatieve combinatie van polyamide en glasvezel. Alleen de zithoogte moet u zelf aanpassen. Bovendien kan de 3D-bewegingsradius tijdelijk worden beperkt voor geconcentreerd werken, als u dit nodig vindt.

PUREis 3 Interstuhl bureaustoel dynamisch zitten smart spring technologie PUREis 3 Interstuhl bureaustoel dynamisch zitten smart spring technologie gestoffeerd

Smart Spring technologie

De innovatieve Smart Spring-technologie past zich aan elke gebruiker aan, stimuleert actief zitten en maakt de PUREis3 heel intuïtief: ook al gebruikt u de PUREis3 vandaag voor het eerst: het is direct ‘uw’ stoel!
De Smart Spring kenmerkt de PUREis3 niet alleen esthetisch, maar is ook meteen de ‘ruggengraat’ van de stoel. Door de Smart Spring technologie kan de PUREis3 in richtingen bewegen waar andere bureaustoelen niet eens in de buurt komen.
Bovendien is de PUREis3 uitgerust met de innovatieve Smart Seat. Deze combineert comfort, ondersteuning en volledige driedimensionale bewegingsvrijheid.

Wilt u meer weten over de PUREis3? Bekijk hier alle specificaties.
Uiteraard mag u ook contact met ons opnemen, we vertellen u er graag alles over!