banner-img
2020Apr

Thuiswerken, zorg voor een goede thuiswerkplek

Home concept tafel en stoel

Een goede thuiswerkplek

Nederland werkt massaal thuis en dat is best even wennen. Van meetingroom naar video-vergaderen, van een luxe broodje gezond van kantinejuffrouw Annie naar zelf een bammetje smeren tijdens de lunch en van ergonomisch ingerichte werkplek naar rugpijn door het werken aan de keukentafel.

De coronamaatregelen – en daarmee het verplichte thuiswerken – blijven in elk geval tot 20 mei van kracht. Maar veel bedrijven maken bekend dat ze (gedeeltelijk) thuiswerken in de toekomst willen implementeren in hun organisatie, omdat het ook voordelen met zich meebrengt.

Als kantoor- en projectinrichter kunnen we bij Procility helaas niks doen aan uw zelfgesmeerde boterham met kaas tussen de middag. Wel kunnen we ervoor zorgen dat uw thuiswerkplek net zo ergonomisch ingericht wordt als op kantoor. Bye bye keukentafel.

Procility biedt namelijk drie complete concepten aan, om in een keer een verantwoorde en mooie thuiswerkplek te creëren, bestaande uit een zit sta bureau, een ergonomische bureaustoel en een ergonomisch accessoire pakket.

Bekijk ze hier:

Thuiswerkplek HOME

Thuiswerkplek BUSINESS

Thuiswerkplek FLEX

Met een zit sta bureau, een ergonomische bureaustoel en ergonomische accessoires om uw werkhouding te optimaliseren is thuiswerken een stuk plezieriger.

Oja! Bij afname van een volledig pakket (dus het home-, business- of flex concept inclusief het accessoire pakket) krijgt u een flexibel akoestisch scherm cadeau. Deze akoestische oplossing is geïnspireerd op de oprolbare yogamat (afmeting: 120 x 40 cm) en kan eenvoudig en op diverse manieren worden toegepast.

Wilt u meer weten over onze thuiswerk concepten, of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op. Uiteraard zijn we u ook graag van dienst bij andere oplossingen – of vraagstukken – op het gebied van meubilair en inrichting.

 

Thuiswerkplek HOME Procility
Thuiswerkplek HOME

 

Thuiswerkplek BUSINESS Procility
Thuiswerkplek BUSINESS

 

Thuiswerkplek FLEX Procility
Thuiswerkplek FLEX

 

Homedesk thuiswerkplek Procility

akoestisch scherm thuiswerken