banner-img
2019Mar

Timetable Lift, veel meer dan ‘gewoon’ een klaptafel

timetable lift Wilkhahn verrijdbare klaptafel scene

Wilkhahn ontwikkelde in 1999 als eerste een kantelbare, verrijdbare tafel, de Timetable.
De ‘Smart’ en ‘Shift’ variant volgden en nu introduceert Wilkhahn de vierde generatie klaptafels: de Timetable Lift. En deze tafel is veel meer dan een gewone klaptafel!

timetable lift Wilkhahn verrijdbare klaptafel ingeklapt

Draadloos

De Timetable Lift is een draadloze, in hoogte verstelbare klaptafel. Draadloos? Jazeker! De tafel werkt op lithium batterijen, dat betekent dat u geen last heeft van onhandige, te korte snoeren en u de tafel dus overal mee naartoe kunt nemen. Dit maakt de Timetable Lift optimaal flexibel.

Vierde generatie klaptafel

Deze klaptafel is net als zijn oudere broers en zussen mobiel, makkelijk te koppelen en compact op te bergen, maar als vierde generatie klaptafel voegt de Timetable Lift nog meer flexibiliteit toe, omdat de tafel in hoogte verstelbaar is. Hierdoor is zittend en staand werken moeiteloos af te wisselen.

De tafel is makkelijk en snel te verplaatsen en u kantelt hem met één simpele handeling. Zo bespaart u eenvoudig ruimte of creëert juist snel en gemakkelijk meer werkruimte. Ideaal voor de flexibele kantooromgeving!

timetable lift Wilkhahn verrijdbare klaptafel krukken

Agile

Wanneer de Timetable Lift verticaal wordt gezet, dan kunt u hem gebruiken als whiteboard, magneetbord en projectiebord. Dit maakt de tafel zeer geschikt voor organisaties die werken volgens de scrum en/of agile filosofie.

Ben u nieuwsgierig geworden naar deze unieke, nieuwe klaptafel? Hier kunt u er meer over lezen. U mag ook contact met ons opnemen, wij vertellen u graag meer over de Timetable Lift.

Hier vindt u ons hele assortiment verrijdbare- en klaptafels.