banner-img

Lunchen Overleggen of ontspannen

Bij TomTom International in Amsterdam hebben wij het bedrijfsrestaurant opnieuw ingericht. Er is een sfeervol lounge gedeelte gecreëerd waar mensen kunnen ontmoeten of zich even terug kunnen trekken. Er zijn functionele zitjes geplaatst voor lunch of kort overleg en er is een ruimte met een voetbaltafel, hoge tafels en stoelen waar mensen in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en ontspannen.

...

TomTom International

Hans Goossens, Sr. Project Coordinator:
”Het eerste ontwerp voor ons nieuwe bedrijfsrestaurant was meteen een schot in de roos en was in lijn met onze wensen ten aanzien van creativiteit en budget.

Het restaurant is veranderd in een informele, warme en gezellige ruimte waar mensen nu ook buiten de lunch graag komen om te overleggen of om even los te komen van hun werk. Voor toekomstige projecten zullen wij zeker gebruik blijven maken van de diensten van Procility!”

Meer projecten

...

Nieuw kantoor

Nieuwe inrichting

Het Europese hoofdkantoor van Smith & Associates is van Haarlem naar de 22e verdieping verhuisd in de Alpha Tower in Amsterdam. Al jaren was Muijs Kantoor & Kado in Haarlem hun leverancier van kantoormeubilair. Toen de directie van Smith & Associates aangaf dat er een grote verhuizing aan stond te komen en dat er een […]

...

Turn-key project

Op een markante locatie

GS1 Nederland heeft een nieuwe kantoorruimte, over twee verschillende vleugels, betrokken in ´Het Heempark´, een markante locatie in Amstelveen. Recent is één kantoorvleugel verruild voor een nieuwe, grotere verdieping in de andere vleugel. GS1 heeft ons gevraagd om een kantooromgeving te ontwerpen met een goede mix van informele ruimtes, overlegzones en vaste werkplekken. Daarnaast moest […]

...

Studiecentrum

Functioneel en inspirerend

Het studiecentrum van de Meergronden in Almere was aan vernieuwing toe. De wens was een nieuw studiecentrum dat op alle terreinen voldoet aan de eisen binnen de ‘21st century skills’ en de wensen van de leerlingen. Ook zal het studiecentrum de deelnemers aan MORE@mg een plek moeten bieden voor huiswerkondersteuning en bijzondere workshops of cursussen.