banner-img

Het ultieme zolderkantoor van Utrechts Landschap

Op het wonderschone Landgoed Oostbroek vind je het kantoor van Utrechts Landschap. De beschermer van natuur en erfgoed houdt kantoor op de zolder van deze fantastische locatie. Procility mocht samen met de interieurarchitect Suzanne Wielart –Suzanne • Ontwerpt – deze kantoorzolder verbouwen tot een professionele en productieve werkplek, waar werknemers met veel plezier kunnen werken.

Landgoed

Utrechts Landschap is sinds 1927 dé beschermer van natuur en erfgoed in de provincie Utrecht. Met 600 vrijwilligers, 24.500 beschermers en 62 bedrijfsvrienden koopt de organisatie natuur en erfgoed aan. Op Landgoed Oostbroek werkt een deel van de medewerkers op de zolderverdieping en Utrechts Landschap vroeg Procility om deze te voorzien van een metamorfose.

Vitaal werken met representatief en comfortabel meubilair

Met de succesvolle transformatie is een nieuwe werkplek gerealiseerd met representatief meubilair, waar medewerkers comfortabel en met veel plezier kunnen werken. Met de nieuwe, ergonomische bureaustoelen van Loffler, werken medewerkers hier nu ook vitaal en gezond. Op het gepatenteerde ontwerp zit je dynamisch doordat de spieren achtereenvolgens spannen en ontspannen. Na de levering en montage van de bureaustoelen hebben alle medewerkers een persoonlijke (zit)instructie gekregen, zodat het nieuwe meubilair optimaal kon worden versteld en ze echt kunnen profiteren van een goede zit- en sta houding.

Kantoorinrichting

Stilteruimtes voor meer concentratie en productiviteit

De implementatie van units van Stilldesign zorgt ervoor dat er geconcentreerd gewerkt kan worden. In deze concentratie-units kunnen medewerkers rustig in een Teams overleg of hem gebruiken als stilteruimte om even alleen en ongestoord te werken.
Er is gekozen voor een pvc vloer om de kantoorzolder een nette en professionele uitstraling te geven. De toevoeging van tapijt bij de werkplekken en in de ontmoetings- en overlegruimtes, heeft gezorgd voor een mooie aankleding van het kantoor. Verder is er geïnvesteerd in goede werkplek bekabeling. Zo zijn de werkplekken niet alleen optimaal verstelbaar, maar ook veilig en netjes.

 

De nieuwe zolderverdieping is een mooie plek geworden waar medewerkers met plezier kunnen werken en de productiviteit zal worden vergroot. Door het toevoegen van de concentratie-units, representatief en comfortabel meubilair, een professionele vloer en werkplek bekabeling is er een ruimte gecreëerd die echt aan álle eisen voldoet. Zie de foto’s van René Gonkel voor een impressie van dit mooie, nieuwe kantoor.

 

...

Meer projecten

...

Frisse kleuren en efficiënt gebruik van ruimtes; het getransformeerde hoofdkantoor van HEMA is ‘echt HEMA’

Een transformatie van de derde verdieping van het hoofdkantoor van de HEMA in Amsterdam; gericht op activity based werken, maar met behoud van de HEMA-identiteit. Dat was de wens die de HEMA bij Procility neerlegde. En oja, de verbouwing moest het liefst zo snel mogelijk gebeuren. Een mooie opdracht voor Procility, dus let’s go! Binnen […]

...

Meer waarde aan ruimte bij Roelofsgroep

Als familiebedrijf dat werkt aan een duurzame ontwikkeling van de infrastructuur, had Roelofsgroep ook de wens om het interieur van hun eigen hoofdkantoor te verduurzamen. En daar heeft Procility bij geholpen. ‘Meer waarde aan ruimte’ is waar Roelofsgroep voor staat. Het familiebedrijf zet zich in om meer betekenis en toegevoegde waarde te geven aan de ontwikkeling […]

...

Nieuw meubilair bij markant advocatenkantoor in Rotterdam

De ruim 5000 vierkante meter kantoorruimte van een groot advocatenkantoor in Rotterdam wordt volledig gerenoveerd. Het gaat om een gefaseerde implementatie van meerdere etages met een looptijd van anderhalf jaar. Procility levert en monteert het nieuwe meubilair. Voldoende afzondering en privacy om vertrouwelijke kwesties te behandelen en geconcentreerd te kunnen werken, maar ook voldoende openheid […]